Partners van QS solutions

QS solutions is Gold Certified Partner van Microsoft. Wat betekent dat voor u? Microsoft zegt hierover: “Partners met ‘gold’ competenties tonen aan dat ze op specifieke gebieden met betrekking tot bedrijfsoplossingen over een constant hoge kwaliteit en inzet beschikken. Een ‘gold’ competentie toont uw klanten en uw partners dat zij kunnen vertrouwen op uw eerste klas capaciteiten.”

IsoSecure

IsoSecure maakt uw organisatie gereed voor het ISO 27001 certificaat. Dit gebeurt gestructureerd en transparant: u weet vooraf hoe lang het gaat duren en wat het gaat kosten. Een aanpak die past bij de mentaliteit en visie van QS solutions. Vandaar dat QS solutions in samenwerking met IsoSecure werkt naar ISO 27001 complaince en AVG complaince toetst.

 

Scribe Software Corporation biedt kost efficiënte en no-coding data integratie voor Microsoft Dynamics en andere applicaties. Scribe is eenvoudig te configureren en zorgt ervoor dat u gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren bij veranderingen in het bedrijfsproces.

Sharegate vereenvoudigt management taken voor SharePoint, Office 365, en Microsoft Onedrive voor Business voor duizenden beheerders en power users over de hele wereld. Sharegate is een particulier bedrijf gevestigd in Montreal (VS) en wordt vertrouwd door meer dan 10.000 organisaties. Als marktleider in deze industrie, heeft Sharegate als motto: ‘Innoveren en dingen eenvoudig en leuk te houden”.